Εξοπλισμός Πληροφορικής

Η εταιρεία μας συνεργαζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου στην Ελλάδα προσφέροντας τις καλύτερες λύσεις (τόσο σε υλικό όσο και σε λογισμικό) σε λογικές τιμές.

Εκτιμώντας τις ανάγκες σας (είτε είστε ιδιώτης ή εταιρεία) μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις σε εξοπλισμό (καινούργιο ή refurbished): Υπολογιστές (σταθερούς και φορητούς), Server, Εκτυπωτικά, Δικτυακές συσκευές, αναλώσιμα, κλπ.

BACKUP & RECOVERY.

Μαζί σχεδιάζουμε την λύση σύμφωνα με τις ανάγκες σας για να προφυλάξουμε τα πληροφοριακά σας συστήματα. Σχεδιάζουμε ένα σύστημα αντιγράφων ασφαλείας (τοπικά ή/και στο Cloud) ώστε να είναι δυνατή η επαναφορά της λειτουργίας στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

Ασφάλεια IT

Οι απειλές για τα Πληροφοριακά Συστήματα αυξάνονται συνεχώς και γίνονται συνεχώς πιο ικανές. Συνεργαζόμαστε με εταιρείες όπως η Bitdefender, η ESET, η Acronis και η COMODO για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Δεν υπάρχει μαγική συνταγή επιτυχίας, ούτε μπορεί να σας εγγυηθεί κανείς την απόλυτη ασφάλεια. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε μαζί τις ανάγκες σας.